Home » Despre Noi

Firma electronic eXpert Co. SRL comercializeaza si produse electronice import - Germania, ce provin din categoria solduri sau retururi de magazin.
Toate produsele beneficiaza de GARANTIE 1-2 ani care se asigura la service-ul firmei din Bucuresti. Existenta unui service dedicat al firmei reduce substantial timpul necesar pentru rezolvarea oricarei garantii (2-7 zile).
Produsele comercializate de firma noastra sunt fabricate pentru piata de retail din Germania, Anglia, Olanda, Franta, Austria etc., tari unde cumparatorii sunt foarte selectivi si apreciaza intr-adevar calitatea.
Preturile pentru produsele noastre sunt cu aproximativ 30-40% mai mici decat cele ale produselor identice comercializate in magazinele din Romania.

Motive pentru care produsele comercializate de noi au preturi considerabil mai mici decat in alte magazine:

  • Anumiti comercianti de retail din Europa ofera cumparatorilor garantia inapoierii contravalorii produselor cumparate timp de 5-20 de zile din momentul cumpararii. Unii cumparatori profita de acest avantaj folosind produsele o perioada scurta si apoi inapoindu-le. Aceste produse sunt verificate, testate si reimpachetate, iar mai apoi valorificate la pretul de producator pentru a reduce pierderile.
  • Produsele cu ambalaje ce au fost deteriorate in timpul transportului sau cele ale caror cutii prezinta deficiente de aspect sunt returnate la producator.
  • Produsul a fost inapoiat producatorului din cauza unui defect minor. Ceea ce a fost defect a fost inlocuit, produsul a fost testat si repus in vanzare.
  • Produsul a fost inapoiat din cauza unor mici zgarieturi de pe suprafata carcasei aparute in timpul transportului sau testarii.
  • Produsele folosite pentru demonstratii sunt testate, reimpachetate si recomercializate la pret redus.
  • Produsele noi, dar care sunt SUPRA-STOC, sunt inapoiate la furnizor, fiind de asemenea valorificate la pretul de producator.

Este imposibil sa aflam istoria fiecarui produs in parte si motivul pentru care produsul a fost etichetat ca "refurbished", dar putem sa ne asiguram clientii de faptul ca ele au fost ulterior verificate/testate de catre producator si recomercializate atunci cand se constata ca respecta specificatiile produsului original.
Astfel de produse au o rata mai mica de defectare, deoarece sunt testate bucata cu bucata inainte de a fi vandute si in plus, riscul de a fi nevoiti sa va folositi de certificatul de garantie este mai mic decat in cazul produselor declarate "noi".
Putem sa ne asumam raspunderea pentru ceea ce vindem si sa garantam faptul ca nu exista niciun risc, ci doar avantaje pentru cei care sunt hotarati sa ne devina clienti.
Puteti sa cumparati produse electronice renumite, economisind sume de bani incredibile, fara a compromite in nici un fel calitatea acestora, fara a va asuma niciun risc, beneficiind de GARANTIE si avand siguranta calitatii.

Produsele marcate cu En-Gros au afisat pretul En-Gros, pretul En-Detail putand fi vizualizat in descrierea produsului.
Specificatiile si fotografiile produselor au caracter informativ si pot fi diferite fata de produsele reale sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila, neconstituind obligativitate contractuala.

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati.
Dupa procesarea comenzii, pentru a evita plata rambursului, se recomanda plata in avans prin banca.
Copyright © 2007 - 2019 electronic eXpert Co. SRL